Retró vaníliás krémtúró

A múlt héten cheesecake-et csináltam, és amikor a krémsajtot kikevertem a cukorral és a vaníliával, rájöttem, hogy ez pont olyan, mint gyerekkorunkban a vaníliás krémtúró volt! Nem tudom, ki hogy van vele, én imádtam a vaníliás krémtúrót és azóta kipróbáltam már egy pár fajtát, de egyik sem közelítette meg gyermekkorom ízét. Szóval most itt az 5 perces recept, amivel vissza lehet hozni a 80-as évek hangulatát, összesen 3 hozzávalóból (aki mazsolásan szereti, annak 4 hozzávaló lesz :) ).

Hozzávalók (4 kisebb, avagy 2 emberes adaghoz):
  • 1 doboz Milbona Goldessa Soft Cheese Classic (Lidl)
  • 2 ek. (30 g) cukor
  • 1 kk. vanília-kivonat
A hozzávalókat jól kikeverjük (míg a cukor feloldódik benne, ha lusták vagyunk, porcukrot is használhatunk, úgy gyorsabb), azonnal fogyasztható.
Ha mazsolásan készítené valaki, akkor a tetszőleges mennyiségű mazsolát előzetesen be kell áztatni langyos vízbe (vagy rumba), és úgy belekeverni.